Cautare

1535 de rezultate pentru "clasament de fotbal divizia d1 doljj" (4.86 secunde)
Mircea Sandu si viceprimarul Capitalei, aberatii pe seama copilului ucis de caini.
Bisnitarii ce foiau in jurul stadionului chiar ajunsesera sa creada ca romanii sunt ori extrem de chibzuiti cu cheltuielile, ori chiar nu-si pot permite sa cumpere doua bilete la meci intr-un interval de cateva zile.
Copos, Borcea, fratii Becali, MM Stoica, Padureanu, Netoiu si Gica Popescu, judecati pentru inselaciune Astazi are loc un nou termen in "Dosarul Transferurilor", in care mai multi martori vor fi audiati de magistrati la Curtea de Apel Bucuresti .
Decebal Radulescu) Niciodata n-am auzit sau n-am vazut atatea atacuri la Generatia de Aur. De 16 ani sint jurnalist si o singura data in toata perioada asta l-am citit pe Traian Ungureanu cu un text dur la adresa lui Hagi.
Scrisoarea din inchisoare a lui Gica Popescu Gica Popescu afirma, intr-o scrisoare transmisa MEDIAFAX, ca multumeste pentru "gandurile bune", dar ca asteapta motivarea deciziei instantei pentru a stabili calea de urmat si ca se pregateste pentru "cel mai greu meci al vietii", iar pentru asta are nevoie de "mai putina patima si multa liniste".
Stelistii au primit tricourile, medaliile si trofeul de campioni Stelistii au primit tricourile, medaliile si trofeul de campioni ai Ligii I de fotbal, editia 2013-2014, marti seara, pe Arena Nationala din Bucuresti, dupa meciul cu Otelul Galati (2-2), din ultima etapa a sezonului, in fata a circa 30.000 de suporteri.
Programul meciurilor care se vor disputa in perioada 12 iunie - 13 iulie, la turneul final al Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia (ora Romaniei): ... Argentina — Bosnia-Hertegovina, la Rio de Janeiro, in Grupa F 19,00: ... Rusia — Coreea de Sud, la Cuiaba, in Grupa H 19,00:
Selectionera Italiei a invins, sambata, la Manaus, cu scorul de 2-1 (1-1), nationala Angliei, intr-un meci contand pentru prima etapa a grupei D a CUPEI MONDIALE de FOTBAL din Brazilia.
Programul meciurilor de duminica, in faza grupelor la turneul final al Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia este urmatorul:
Duminica, 29 iunie, sunt programate alte doua meciuri din optimile de finala ale Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia (12 iunie - 13 iulie), informeaza Agerpres. ... Programul meciurilor de duminica (ora Romaniei):
Stadionul Arena Corinthians, Sao Paulo Meciul dintre ARGENTINA si ELVETIA nu a fost cel mai spectaculos de la CM 2014 in timpul regulamentar, dar s-a aprins in ultimele minute ale prelungirilor, cand ANGEL DI MARIA a deschis scorul, in minutul 118, dupa o actiune personala reusita de Leo Messi.
Zdrobitoarea victorie a germanilor a pus capat, practic, acestei hegemonii, desi inca de la debut formatia antrenata de Scolari si-a aratat slabiciunile, calificandu-se in semifinale cu ajutorul discret al unor arbitri si al norocului.
Meciul va fi transmis LIVE de TVR. ... Meciul va putea fi urmarit GRATUIT de suporteri, pe Arena Nationala. Pe 7 septembrie, echipa nationala a Romaniei joaca la Atena cu reprezentativa de fotbal a Greciei primul meci din batalia pentru Euro-2016.
Comentariu dw.de: Germania ca gazda a Jocurilor Olimpice Jocurile Olimpice sunt o buna ocazie de a te promova ca tara. Fie la Berlin, fie la Hamburg, Germania ar putea dovedi ca succesul Campionatului Mondial de Fotbal din 2006 este repetabil. Un comentariu de Volker Wagener.
De ce fanii civilizati din Romania nu mai vin la stadion (1) prosport.ro/11 cauze pentru care fanii civilizati din Romania nu mai vin la stadion.
Astfel, doar Torje ar putea sa intre in primul 11 pentru partida cu elvetienii Partida va fi televizata in Romania, de la ora 19:00, de ProTV si de DolceSport.
Fii suporter TRICOLORILOR la un pas de casa si castiga premii pe masura! ... Francezii nu stiu ca Romania e sustinuta de milioane de suporteri. ... De luni pana vineri de la 16.00 la 20.00 si in weekend, de la 14.00 la 20.00.
GERMANIA elimina ITALIA la loviturile de departajare Echipa de fotbal a Germaniei s-a calificat in semifinalele EURO 2016, dupa ce a invins Italia cu scorul de 6-5 la loviturile de departajare, sambata seara, la Bordeaux.
Octavian ANDRONIC) De-aia cred ca place fotbalul milioanelor sale de suporteri: ... Vi-o imaginati pe Angela Merkel in postura lui Hollande, la Bruxelles, inclinandu-se in fata unui premier de-al Portugaliei (nici nu stiu cum il cheama.
Gica Hagi a postat pe pagina sa de Facebook, urmatorul text: ... Ma bucur daca asta se va intampla chiar pe 5 februarie, de ziua mea. ... Cel mai frumos comentariu o va castiga, iar eu voi face anuntul dupa ce vom depasi milionul de prieteni.
google-analytics.com